Ontvang 3 maanden gratis op Qobuz bij elke aankoop van een Octavio STREAM of AMP*.

Uw mandje

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Kies voor een ecologische levering met het Hipli herbruikbaar pakket

Vergeet afgedankte verzenddozen met de herbruikbare Hipli verpakking.

Zodra u uw product heeft ontvangen, kunt u de verpakking in een brievenbus deponeren. Het zal dan hergebruikt worden voor toekomstige aankopen bij Hipli’s partnermerken.

Ontvangen, weggooien, terugsturen(lees meer)

Qobuz partnerschap

Qobuz kondigt met trots de samenwerking met Octavio aan.

Krijg een gratis proefversie van 3 maanden van het hogeresolutieplatform bij aankoop van een Octavio en breid uw luisterervaring uit.

Qobuz is een platform voor het streamen en downloaden van muziek in hoge resolutie. Het 100% Franse platform is sinds 2007 een pionier in geluid van hoge kwaliteit en biedt een unieke en exclusieve muziekervaring. Qobuz geeft alle muziekliefhebbers, muziekfanaten en audiofielen, toegang tot een schat aan content: meer dan 70 miljoen tracks beschikbaar in de beste geluidskwaliteit (Hi-Res en CD) en nieuwe redactionele content geschreven door een team van experts, gepassioneerd door muziek.

Aanbieding geldig in de vorm van een promotiecode die is opgenomen in de verpakking van uw Octavio STREAM of AMP apparaat.

Snelle levering binnen 48 uur

Beveiligde betaling door Stripe

Franse online en telefonische ondersteuning

30 dagen onvoorwaardelijke terugkeer

“Alles gaat goed. Mijn vrouw wilde haar oude hifi-systeem helemaal niet weggooien en nu dankzij onze Octavio is het geluid geweldig.
Het is een mooi, discreet object en het is heel gemakkelijk te installeren. “

– Frédéric…

“Zeer goede en duidelijke instructies. De installatie is eenvoudig. Goed om een klein team en een Frans product te zien. “

– Laurent –

“Het duurt slechts ongeveer tien minuten om het product te installeren.
Het feit dat het een klein systeem is, is erg fijn. “

– Samy –

“Het is gemakkelijk op te zetten (als je ziet hoe instabiel het is met Sonos, bijvoorbeeld), en het is een goede, stabiele stream. “

– Pierre-Yves…